Coklat oh Coklat!!!

SELAMAT DATANG KE DUNIA MAKANAN YG BERASASKAN COKLAT

Jan 17, 2012

Terima kasih kepada yg masih sudi menjenguk2 blog ni WALAUPUN  dah terlalu   lama  tak ber"update". Wlaubagaimanapun, saya masih mengambil tempahan seperti biasa.....cuma kurang mengupdate memandangkan tempahan kebanyakannya adalah produk yang sama cuma berbeza tema, colour dan design. Jemput2 la ke FB sedapsertaspecial utk menjamu mata.... :)

Jun 24, 2011

Mood Raya sudah datang....

walaupun Ramadhan belum menjelma, tak salah rasanye kalau sy nak buka tempahan tuk kuih raya ni sekarang.....    

          KUIH POPIAH NESTUM
          500gram = RM 17.00 - Tak termasuk kos pos


       
 utk yg berada di sekitar Pekan, Pahang.... di alu2kan kalau nak beli borong / jadi ajen. Ada komisyen. Boleh buat appointement untuk dapatkan sample....segera,  while stock last.

utk yang berada di sekitar kuantan : FREE DELIVERY sampai ke GIANT KUANTAN kalau belian 10 bekas ke atas. ( bolehla promote kt kwn2 opis beli ....kumpul ramai2 sekali.

TEMPAHAN DI BUKA SEHINGGA MINGGU PERTAMA BULAN RAMADHAN. namun, tempahan selepas itu boleh dipertimbangkan tetapi hanya untuk self pick up.

Slice Cheese Cake


size loyang 7inchi

                                                                     
Topping : blueberry

Jun 10, 2011

Pertunangan


Tempahan dari Raub, Pahang,
Thanx Ieda.

May 26, 2011

Kek Hari Guru









Semu 4 biji kek ni di tempah oleh Pn. Umaira wakil dr Agrobank Pekan untuk 4 buah Tabika di sekitar Pekan sempena Hari Guru.

Thanx ..... & jemput order lagi ye.... :)

May 16, 2011

Lagi koleksi kek & coklat

Loose order 40 pcs

Hantara perkahwinan

Juga Hantaran perkahwinan pasangan yang sama . 

Birthday Cake. 

on teacher's Day.

Terima kasih semua yg sudi mengoder & repeat order...

Apr 23, 2011

choclate- gift set


Thanx ye Wan & Ela.... kalau ok ble la promote kat kwn2 yg nak naik plamin plak lps ni... :)

Apr 16, 2011

mini lollichoc

choclate- gift set


Thanx Ieda ! siap bg duit raye kat anak2 saye sorang seringgit lagi tu! hehe...

choclate- gift set



TQVM kak Sue... nnt nak mkn lg jemputla beli lagi ye.... :)