Coklat oh Coklat!!!

SELAMAT DATANG KE DUNIA MAKANAN YG BERASASKAN COKLAT

Mar 27, 2011

Kek Birthday


Harap Kak Sah & Birthday girl berpuas hati.... Thanx ya!

Mar 22, 2011

Happy 6th Birthday

Ni order dr Su, kek birthday untuk anaknya Hakim, dan puding trifle....




Thanx....

Mar 15, 2011

Puding Trifle


Puding trifle ni terdiri drpd lapisan..

POTONGAN KEK
PUDING KASTAD
JELI + FRUIT COCTAIL

Di jual dalam pelbagai size...



size : XL 
MINIMUM  ORDER : 1 BEKAS


size : L 
MINIMUM  ORDER : 2 BEKAS




size : M ( rujuk gambar bekas yang kosong) 
MINIMUM  ORDER : 3 BEKAS

size : S ( rujuk gambar bekas yang ada isi) 
MINIMUM  ORDER : 20 BEKAS



Jelly Cake


Ni ala2 Fruit Flan Cake, cuma tiada  hirisan buah dan fresh cream je. NI adalah kek span yg berintikan blueberry dan bertopping kan jeli dan di hiasi nata De Coco...serta hirisan buah ceri.....





Boleh jugak di tukar kepada  , topping jeli dan buah2an sprt peach,kiwi ,anggur dan strawberi.... Nak rasa boleh order ye.

Harga asas:
1kg (topping nata De Coco ) = RM 30.00
1kg (Topping Buah2an ) = RM 32.00

Mar 12, 2011

Happy Birthday!


Happy 3rd Birthday to sweet little girl....IKA.  Kek ni special, nenek ika x leh makan manis2, so request kek yg kurang manis...toping pun di minimizekan (wah... perkataan cipta senditi ni...). Ni order last minute, kul 10mlm, nak kul 10 pg esok.... so pakai ape yg ade je la.... Harap berpuas hati...

TQ

Selamat Pengantin Baru

Selamat pengantin baru ....
Coklat ni di bawa hingga ke Johor....



Harap berpuas hati.... terima kasih!

Mar 11, 2011

birtday cake & lollichoc

Ini kesinambungan drorder sebelum ni.... untuk budak2 PRA sek juga...
Yang ni pun same...tapi untuk kelas yg berbeza.....
SEdia untuk di hantar.....
Haha... yg ni bukan untuk di jual... yang ni peneman setia, di dapur dan semasa penghantaran....


Thanx ye kpd warga Pra sek SK Ahmad.
Harap berpuas hati...

Mar 8, 2011

Kek Birthday.... & Lollichoc

Kek ni belum siap sepenuhnya, ade sikit lagi instant accessory yg akan di tambah... tapi sementara rajin ni, terus la upload. Ni order tuk birthday celebration kat PRAsek...


ni setelah final touch up... simple je pun... tapi ikhlas dr hati...

Thanx ....

to all bakers...

Salam... entry ni khas untuk para bakers, tapi yg x jadi bakers pun di galakkan membaca dan melihat.... :)
Alhamdulillah, permintaan tepung kek ini menggalakkan.....Insyaalah, ia membantu proses anda membuat tempahan dr pelanggan. Boleh di kukus, atau di bakar, untuk tahan lebih lama......

 so kepada sesiapa yg nak order banyak, ble contact ye, harga special punye....  ade yang dah buat bisnes sendiri dgn menggunakan tepung ni, alhamdulillah....kita berkongsi rezeki Allah.